Skoči na vsebino
Odpri meni
Nazaj

VPRAŠALNIK O PROMETU IN JAVNIH POVRŠINAH V OBČINI BRDA

Celostna prometna strategija.png
04.10.2024 / Za občane

Prometni sistem omogoča mobilnost in dostopnost prebivalcem in obiskovalcem širšega območja do upravnih, izobraževalnih, prostočasnih dejavnosti in delovnih mest ter spodbuja gospodarski razvoj. Ker promet prepogosto povzroča tudi negativne vplive se zavedamo, da promet ne sme biti cilj sam po sebi, temveč mora postati sredstvo za doseganje širših ciljev. Zato je Občina Brda pristopila k izdelavi Občinske celostne prometne strategije. Slednja je tudi predpogoj za pridobivanje finančnih sredstev s strani države in Evropske unije.

Vabimo vas, da izpolnite 10-minutni vprašalnik (na voljo na povezavi TUKAJ), s pomočjo katerega bomo analizirali potovalne vzorce in probleme, ki bodo osnova za razumevanje in načrtovanje usmeritev za nadaljnji prometni razvoj občine Brda. Z vprašalnikom želimo izvedeti, kakšne so vaše potovalne navade, kakšne so vaše želje po prometnih ureditvah v naseljih ter kakšen je vaš odnos do skupnih javnih površin v občini.

Odgovori so nujni za izdelavo obveznega dokumenta – Občinske celostne prometne strategije, zato vas prosim, da rešite vprašalnik.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem.

 

Župan Občine Brda

Franc Mužič

 


Obrazložitev: V anketi lahko sodelujejo vsi občani starejši od 12 let. Anketa je anonimna.