Skoči na vsebino
Odpri meni
Nazaj

Sprejem zlatih in diamantne maturantke

sprejem zlatih in diamantne maturantke.jpg
27.09.2024 / Utrinki

Danes smo počastili dekleta, ki so se ob letošnji maturi še posebej izkazale in pridobile častitljive naslove zlatih oziroma diamantne maturantke.

Zlati maturantki Maja Purgar iz Višnjevika in Tea Srebrnič iz Plešivega ter diamantna maturantka Maja Terpin so se danes dopoldne zbrale na prisrčnem sprejemu v županovi pisarni, kjer jih je pričakal tudi občinski poklon: knjiga naše častne občanke Darinke Sirk Skrita belina ter briška penina. 

"Izražamo vam veselje. Ponosni smo, da imamo v občini take uspehe," je poudarila podžupanja Teja Jelina, ki je skupaj z županom Francem Mužičem, direktorico občinske uprave Anito Manfreda in vodjo oddelka za splošne zadeve in družbene dejavnosti Niko Fabricijo Jug čestitala dekletom in jim zaželela veliko uspehov na študijski in življenjski poti.

Dekleta bodo s prihodnjim tednom ubrale različne in zanimive študijske avanture: Maja Terpin se je odločila za študij fizike, Tea Srebrnič zanima urbanizem, medtem ko bo Maja Purgar vstopila v svet medicine.

Vsem trem izjemnim Brikam želimo vztrajnosti in veliko doseženih osebnih ciljev. Verjamemo, da jim bo briška trma v veliko pomoč.