Skoči na vsebino
Odpri meni
Nazaj

OOZ Nova Gorica v Vipolžah podelila jubilejna priznanja in proslavila 45. obletnico delovanja

Foto: Vanja M. Jovanović, Veleven Studios
01.10.2024 / Utrinki

Člani Območne obrtno-podjetniške zbornice Nova Gorica, ki letos praznuje 45. obletnico delovanja, so se v petek, 27. septembra zbrali v Vili Vipolže na tradicionalni slavnostni skupščini. Prisotne so nagovorili gostitelj, predsednik OOZ Nova Gorica, Primož Černic, predsednik OZS, Blaž Cvar, minister za gospodarstvo, turizem in šport, Matjaž Han, in župan Občine Brda, Franc Mužič.

OOZ Nova Gorica je ob tej priložnosti 80 članom obrtnikom in podjetnikom podelila jubilejna priznanja za okroglo obletnico dejavnosti ter priznanje Lučka, namenjeno mladim perspektivnim podjetnikom. Posebna priznanja je podelila tudi OZS nekaterim članom OOZ Nova Gorica, in sicer za uspešno delo na področju obrti in podjetništva ter aktivno delo v stanovski organizaciji. Nagrajena je bila tudi OOZ Nova Gorica za njenih 45 let uspešnega delovanja. Na tem mestu gre poudariti, da je OOZ Nova Gorica tretja največja območna obrtno-podjetniška zbornica med 62-imi v Sloveniji, po številu novih članov pa kar prva. Slavnostni seji je sledilo tradicionalno vsakoletno Srečanje obrtnikov in podjetnikov v kletnem delu vile.

Med letošnjimi jubilejnimi nagrajenci so bili tudi briški obrtniki in podjetniki: za 30 let dejavnosti je jubilejno priznanje prejela Nataša Skočaj Kodermac s.p., za 10 let delovanja pa VASJA BENEDETIČ S.P. in ROŽIČ Prevozi in posredništvo d.o.o.

Iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj.

Foto: Vanja M. Jovanović, Veleven Studios