Dostopnost gradiva in storitev Goriške knjižnice

datum: 02.11.2020

kategorija: Sporočila za javnost

Skladno z razglašeno epidemijo Goriška knjižnica dnevno prilagaja delovanje ukrepom vlade RS za zajezitev bolezni COVID-19 z namenom zagotovitve čim večje varnosti zaposlenih in uporabnikov. Ves čas pa ostaja dostopna uporabnikom.
Od ponedeljka, 2. novembra 2020 vse enote poslujejo s prilagojenim urnikom, ki je objavljen na spletni strani Goriške knjižnice. Knjižnica omogoča izposojo naročenega gradiva in vrečk presenečenja (prevzem pred vhodom v knjižnico, pošiljanje po pošti, Knjiga na dom) in vračilo gradiva.

 

Gradivo potujoče knjižnice lahko vračate v vseh enotah Goriške knjižnice. Bibliobus bo v tem tednu obiskal Občino Brda po sledečem razporedu:

 razpored knjižnica_november 2020

Vabimo vas, da uporabite tudi možnosti dostopa do e-knjig (Biblos, Audibook - https://www.gkfb.si/e-viri/e-knjige) in vseh drugih e-gradiv oziroma  podatkovnih zbirk: domoznanski portal Kamra, portal o dobrih knjigah DobreKnjige.si, spletni biografski leksikon Obrazi slovenskih pokrajinDigitalna knjižnica Slovenije dLib ter spremljate spletno stran (https://www.gkfb.si/) In Facebook profil Goriške knjižnice.

 <<nazaj