Vabljeni na 20 urni tečaj »Uvod v kulturo vina«

datum: 10.02.2020

kategorija: Sporočila za javnost

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije in restavracija VENKO razpisujeta kratek 20 urni tečaj »Uvod v kulturo vina«, ki bo predvidoma potekal od 20. februarja do 19. marca vsak četrtek od 16,30 do 20,30 ure v prostorih restavracije VENKO, TRINE Turistične in zabaviščne storitve d.o.o. Neblo 11, 5212 Dobrovo. Prijavite se lahko do petka, 14. februarja.

S tem tečajem želi društvo vsem zainteresiranim podati osnovna znanja za odločanje o nabavi in pokušnji vin ter ostalih pijač. Udeleženci bodo pridobili znanja iz vinogradništva, vinarstva, degustacije in postrežbe različnih vin iz vseh slovenskih vinorodnih dežel ter pomembnejših svetovnih vinskih regij. Spoznali bodo način ravnanja in obnašanja v gostinskem lokalu. Na didaktični večerji bodo predstavljene osnove spajanja jedi z vini.

Za opravljen tečaj bo društvo udeležencem izdalo ustrezno potrdilo.

Znanja, ki jih boste pridobili, vam bodo v veliko oporo pri vsakodnevnih ali zahtevnejših enogastronomskih dogodkih in so odlično izhodišče za poglabljanje somelierskih znanj na zahtevnejših izobraževanjih za sommelierja prve, druge in tretje stopnje.

Vse, ki vas tečaj zanima, se lahko prijavite do petka, 14. februarja 2020 preko elektronske pošte na e-naslov: reception@venko.si

ali za informacije pokličete na: Telefon 05 39 88 750

Cena tečaja je 330€ z vključenim DDV.<<nazaj