Vabljeni na tečaj za sommelierje 1. stopnje v Novi Gorici

datum: 04.11.2019

kategorija: Sporočila za javnost

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije razpisuje tečaj za sommelierje 1. stopnje.
Tečaj bo trajal 74 ur in bo predvidoma potekal v Novi Gorici konec letošnjega leta ob ponedeljkih in torkih popoldan od 16.30 do 20.30 oz. 21.30 ure.

Kot polnopravni člani v mednarodni sommelierski organizaciji ASI, organizirajo izobraževalne tečaje, ki v treh stopnjah omogočajo pridobivanje celovitega znanja za opravljanje profesionalnega dela sommelierja v gostinstvu, trgovini, itd.

Vsebina tečaja je usklajena z mednarodnimi merili in izhodišči organizacije ASI, ki s svojimi smernicami narekuje enotnost izobraževalnih programov po vsem svetu. Kandidati bodo na tečaju prve stopnje pridobivali znanja iz področij: vinogradništva, vinarstva, poznavanja slovenskih ter pomembnejših tujih vinorodnih dežel in vin, opisa in strežbe vin, bontona, zakonodaje, sokov, piva, žganih pijač, napitkov, mešanih pijač, kulturi in tradiciji pitja vina ter spoznavanja osnovnih usmeritev spajanja hrane in vina.

Vse, ki vas pridobivanje sommelierskih znanj zanima, vabimo, da nam prijavo za tečaj čimprej pošljete preko elektronske pošte na naslova:

tecaji@sommelier-assoc.si  ali davorin.skarabot@gmail.com 

oziroma na naslov društva: p.p. 40, 5250 Solkan

 

PRIJAVNICA<<nazaj