Video natečaj "EU projekt, moja zgodba"

datum: 06.09.2019

kategorija: Sporočila za javnost

Rad spoznavaš Slovenijo, snemaš in potuješ? Potem sodeluj v video natečaju EU PROJEKT, MOJA ZGODBA 2019. Posnemi video in osvoji letalsko karto za dve osebi v eno od EU prestolnic. Rok prijave je 10.11.2019!

Kako do nagrade?

 

Prijavi se z videom v dolžini do 60 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p (lahko gre tudi za animiran video) objavi na enem od svojih kanalov (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in pošlji povezavo organizacotrjem preko obrazca na tej povezavi do 10. 11. 2019.

Če bo video vključeval besedilo, mora biti v slovenskem jeziku (lahko tudi s podnapisi v slovenskem ali angleškem jeziku).

Natečaj je odprt za vse državljane Evropske unije, ki so stari 18 let in več.

Podrobnosti s pogoji sodelovanja v priponki.

 

Nagrada

 

Podelili bodo letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU. Letalski karti bodo podelili zmagovalcu spletnega glasovanja, ki bo na spletni strani www.eu-skladi.si po koncu oddaje videov do 15. 12. 2019.

Zmagovalec bo znan 17. decembra 2019.

 

Za dodatne informacije nam piši na info.svrk@gov.si.<<nazaj