Za srčno Lucijo zbrali 9.300 evrov!

datum: 04.06.2018

kategorija: Sporočila za javnost

V nedeljo, 3. junija 2018, smo se na športnem igrišču v Vipolžah zbrali na dobrodelnem druženju za kotalkarico Lucijo Mlinarič. V okviru dobrodelnega dogodka Češnje za Lucijo sta bili organizirani dražbi dresa Luke Dončića in vin 15 briških vinarjev. Skupaj z donacijami, prispevki udeležencev in obiskovalcev nedeljske prireditve je bilo doslej zbranih več kot 9.300 €.

Prireditev, ki so jo organizirali Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda, Fundacija Vrabček upanja, Občina Brda, Nogometni klub Brda, Osnovna šola Alojza Gradnika Dobrovo in Kotalkarski klub Renče, je k sodelovanju pritegnila veliko število obiskovalcev in znanih oseb iz področja športa in glasbe.

 

 

Na nogometnem igrišču so se v moštvih pomerili košarkar Rašo Nesterović, selektor slovenske reprezentance Rado Trifunovič, odbojkarska reprezentantka Tina GrudinaTomaž Ščurek iz briške vinarske družine Ščurek ter glasbeniki Vili Resnik, Jože Potrebuješ, Matjaž Jelen, Miha Guštin Gušti. Med gosti so bili glavni organizator slovenske odbojkarske reprezentanceDejan Vinčić, super babica v Zvezdah plešejo in prva dama Primorskih fantov, Ivica Vergan, kraljici češenj in rebule, par Briške poroke, Kristina Pangos in plesalec Miha Vodičar. Zapela sta Marko Vuksanović in Drago Mislej Mef.

 

Več...

 

Foto: Jure Batagelj<<nazaj