Marko Vozelj snemal videospot med cvetočimi briški češnjami

datum: 27.05.2018

kategorija: Sporočila za javnost

Ni prvič, da so briške "brajde" kulise čudovitih verzov, tokrat pa nam je z glasbenim videospotom snemanim v cvetočem češnjevem nasadu Kmetije Drnovšček na srce potrkal MARKO VOZELJ.

"Marko Vozelj nas je našel sam na spletu in kontaktiral, če bi bili pripravljeni sodelovati pri snemanju videospota. Potreboval je čim več cvetočih dreves češenj. Že naslednji dan so prišli na ogled nasada z ekipo in fotografom National Geographic. Snemanje je trajalo en dan. Z njim je bilo prijetno sodelovati in veseli nas, da smo mu omogočili snemanje v nasadu." so nam namignili Drnovščkovi.

Snemanje in gostoljubnost Bricev je pohvalil tudi Vozelj, ki je skladbo posnel skupaj z ansamblom Mojstri: "Lepoto in čarobnost Brd sem odkril že pred desetletji, ko sem prvič prišel nastopat v to prečudovito gričevnato pokrajino. Sam sem Dolenjec in sem prav tako zrasel med zelenimi griči, tako da mi je v Brdih vedno prijetno in domače. Seveda pa ni le pokrajina tista , ki te očara. Ljudje so pika na i celotne zgodbe. Brike in Brici imajo tisto nekaj, kar ti je položeno v zibelko. Ljubezen do svojih rodnih Brd, do narave in do ljudi, ki pridemo v Brda. Ste neverjetno prijazni, iskreni in topli gostitelji. Vse to in še več so dokazali tudi Drnovščkovi in zato se jim se enkrat močno zahvaljujem. Preživeli smo čudovit snemalni dan v objemu cvetočih češenj in posneli enkraten, romantičen in čustven videospot za našo novo pesem Me boš še ljubila, s snemalno ekipo Fotocom. Brda so le ena, enkratna in edinstvena."

 

 

Avtor glasbe: Matjaž Vlašič

Avtor besedila: Marko Vozelj 

 

ME BOŠ ŠE LJUBILA

VEŠ TI IN JAZ
SVA ZGODBA KI JO JE NAPISAL ČAS
VEŠ TI IN JAZ SVA KAKOR EN UTRIP IN EN OBRAZ

SPRAŠUJEM SE
ČE RES OBSTAJA NEKAJ TAM NEKJE

SPRAŠUJEM SE
BO NAD RAZUMOM ZMAGALO SRCE

REF: ME BOŠ ŠE LJUBILA
KO OBRAZ NE BO VEČ TAK KOT BIL JE TISTE DNI
KO SEM GOVORIL TI LJUBEZEN MOJA SI

ME BOŠ ŠE LJUBILA KO BO ČAS VZEL MLADOST
JAZ DANES TI PRIZNAM DA S TABO BOM VSAK DAN
DO KONCA SVOJIH SANJ

VEŠ TI IN JAZ
SVA KOT NA POLJU MAK IN ŽITNI KLAS
VEŠ TI IN JAZ
SE VČASIH POGOVARJAVA NA GLAS

SPRAŠUJEM SE
KAJ JE NA ONI STRANI MAVRICE

SPRAŠUJEM SE
KDO KOMU DAL BO V SANJAH UPANJE

REF:
ME BOŠ ŠE LJUBILA KO OBRAZ NE BO VEČ TAK
KOT BIL JE TISTE DNI KO SEM GOVORIL
TI LJUBEZEN MOJA SI

ME BOŠ ŠE LJUBILA KO BO ČAS VZEL MLADOST
JAZ DANES TI PRIZNAM DA S TABO BOM VSAK DAN
DO KONCA SVOJIH SANJ 

 <<nazaj