Napovednik dogodkov v VGC Goriške

datum: 16.04.2018

kategorija: Sporočila za javnost

Večgeneracijski center Goriške je v tem tednu pripravil pester izbor dogajanja. Vse delavnice in aktivnosti so brezplačne!

 

  • 16.4.2018 ob 17.00: PLESNO-USTVARJALNE URICE ZA OTROKE (izvaja Neža Grillo)

 

  • 16.4.2018 ob 18.00: BACHOVA CVETNA TERAPIJA (Bachovo cvetno terapijo je v 30 letih prejšnjega stoletja oblikoval zdravnik, dr. Edward Bach, ki je pri svojem delu spoznal, da na razvoj bolezni vpliva porušeno čustveno ravnotežje. Bachova cvetna terapija je naravna pomoč iz sveta rastlin, ki nam s pomočjo 38 cvetnih pripravkov pomaga lajšati čustvene stiske kot so strah, ljubosumje, jeza, apatičnost, pretirano zaskrbljenost itd. in nam povrnejo mir in ravnotežje. Predava Eva Humar, cert. zeliščarka in svetovalka za Bachove kapljice)

 

  • 18.4.2018 ob 19.00: SPOMLADANSKA OPRAVILA NA VRTU PO BIODINAMIČNI METODI Predavanje o pripravi in obdelavi tal ter načelih setve in sajenja po biodinamični metodi. Predavanje bo izvedlo Društvo za biološko-dinamično gospodarjenje »Ajda« Goriška. Zaradi zagotavljanja primernega prostora je predhodna prijava toplo zaželena.

 

  • 20.4.2018 ob 18.00: KONOPLJA IN RAK (Konoplja in njene učinkovine so uradno priznane za lajšanje stranskih učinkov konvencionalnih terapij za zdravljenje raka. Predklinične študije pa kažejo tudi na to, da kanabinoidi delujejo protirakavo. Na tokratnem predavanju bomo govorili o konoplji in njeni potencialni uporabi pri rakavih obolenjih. Gregor Zorn nam bo predstavil najnovejša dognanja o učinkih kanabinoidov na rakave celice. Govora bo tudi o preventivi, pravilni prehrani in drugih faktorjih, ki so pomembni pri tej bolezni. Predava Gregor Zorn,  v sodelovanju z Ajda Goriška).

 

Podrobnosti lahko preberete na: http://www.vgcgoriske.si/koledar-dogodkov/koledar-lung/

Za podrobnejše informacije in prijave kontaktirajte na telefon 05 335 31 16 oz. pišite na e-mail naslov: info@vgcgoriske.si ali obiščite spletno stran http://www.vgcgoriske.si.

 

 

VSE DEJAVNOSTI V VGC GORIŠKE  -  SVETLA STRAN ŽIVLJENJA SO BREZPLAČNE.

 

vgc<<nazaj