Mladi v Brdih - Aktualne novice

VARSTVO OTROK MED ZIMSKIMI POČITNICAMI

datum: 21.01.2022

kategorija: Mladi v Brdih - Aktualne novice

Dragi starši!

V Brdih nam tudi to zimo ne bo dolgčas. Na Zavodu za turizem, kulturo, mladino in šport Brda (Mladinski center Brda) pripravljamo nov teden zabave za naše najmlajše. V tednu od 21.2. do 25.2.2022, v času zimskih počitnic, organiziramo VARSTVO OTROK.   

Varstvo bo potekalo v prostorih Mladinskega centra Brda, najrazličnejše aktivnosti pa pretežni del tudi v naravi, v kolikor nam bo seveda vreme dopuščalo.   

Pri izvajanju aktivnosti bo v prvi vrsti poskrbljeno za varnost in zdravje vseh navzočih. Dnevno sledimo tudi priporočilom NIJZ in se bomo po njih tudi ravnali.   

Otroke lahko vključite:
DOPOLDANSKI PROGRAM  (7. 00 - 12.00) - vključuje varstvo otroka, dopoldanske aktivnosti in dopoldansko malico (25,00 EUR za celoten teden varstva)  
CELODNEVNI PROGRAM (7.00 - 16.00) - vključuje varstvo otroka, celodnevne aktivnosti ter dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico (35,00 EUR za celoten teden varstva)  

Prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico in vašemu otroku zagotovite nepozaben teden zabave in druženja. Tudi doma v Brdih so lahko počitniški dnevi razigrani, ustvarjalni, nasmejani.  

VARSTVO OTROK MED ZIMSKIMI POČITNICAMI - Google Obrazci  

Lepo vas pozdravljava, Mateja Drnovšček (ZTKMŠ Brda) in Brigita Kuštrin (koordinatorka počitniškega varstva)  

Več informacij: mladinski.center@brda.si ali 08 20 53 777