Koledar dogodkov

Dogodek: Delavnica za identifikacijo potreb, izzivov in posebnosti LAS območja

Datum: 10.05.2023
Ura: 17:00

Kraj: Vipolže
Lokacija: Vila Vipolže

Ekipa RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, ki ji je ponovno zaupano vodenje lokalne akcijske skupine LAS V objemu sonca, pripravlja Strategijo lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino LAS V objemu sonca za novo programsko obdobje do leta 2027.


V četrtek, 4. maja 2023 se je v veliki dvorani na Mestni občini Nova Gorica odvila prva delavnica za identifikacijo potreb, izzivov in posebnosti LAS območja. Prihodnji teden pa se bodo odvile preostale 3, med drugim tudi v Občini Brda, in sicer:

V VILI VIPOLŽE, V SREDO 10. MAJA 2023 ob 17. URI

Na delavnicah boste vsi zainteresirani lahko izrazili vaše videnje lokalnega razvoja in pomagali soustvariti realno in navdihujočo strategijo razvoja. Izražene potrebe, izzivi, ideje, potenciali območja in usmeritve za razvoj občin oz. širšega območja LAS V objemu sonca, ki jih boste izpostavili na delavnicah, bodo namreč podlaga za oblikovanje ukrepov strategije. Strategija bo tudi podlaga za razpise LAS od leta 2024 dalje.

Udeležbo na delavnici sporočite s kratkim sporočilom na naslov las-vobjemusonca@rra-sp.si ali po telefonu na tel. št. 05 330 66 81.