Koledar dogodkov

Dogodek: Festival Harmonija

Datum: 03.09.2022
Ura: 20:00

Kraj: Medana
Lokacija: Turistična kmetija Klinec

Glasbeni dogodek » FESTIVAL HARMONIJA« pod umetniškim okriljem priznanega slovenskega harmonikarja Marka Hatlaka, bo 3. septembra 2022 v čudovitem okolju Turistične domačije Klinec v Goriških Brdih ponudil vrhunsko glasbeno izkušnjo s prepletom različnih glasbenih žanrov. Festival bomo otvorili ob 20. uri z izvedbo dveh koncertov in sicer izjemne Nuške Drašček s šansoni in popevkami, nadaljeval bo Marko Hatlak & Kapobando z glasbo svetov in tradicij, s hudomušnimi in virtuoznimi avtorskimi skladbami. Vsestranska in karizmatična NUŠKA DRAŠČEK nas bo tokrat ponesla na pariške ulice z večnimi romantičnimi pesmimi Edit Piaf. Med njimi pa bodo zazvenele tudi najlepše slovenske popevke in pesmi lastne produkcije. Ob spremljavi Blaža Jurjevčiča pianista Big Banda  RTV Slovenija ustvarila nepozabno poletno vzdušje.

MARKO HATLAK & KAPOBANDA že vrsto let posveča svojo pozornost ohranjanju tradicije. Člani glasbene skupine so prisotni v vrhunskih zasedbah od klasike do jazza in kabareja. Svoje izkušnje v KAPOBANDI združijo v virtuozno, čustveno in humorno vzdušje. 

 

Tudi letos bomo gostili fotografa, založnika ter kulturnega podpornika IZTOKA ZUPANA, ki je v objektiv ujel prvi dve ediciji festivala HARMONIJA. Na samem prizorišču bo razstava njegovih avtorskih fotografskih del na voljo za ogled obiskovalcem.

 

Nakup kart preko mojekarte.si ali na kraju dogodka!

 

Vljudno vabljeni! 

 Festival Harmonija