Koledar dogodkov

Dogodek: Na potep z igralci Ene žlahtne štorije

Datum: 29.05.2016

Kraj: Brda
Lokacija: Brda

Ustvarjalci Ene Žlahtne štorije, Planet TV, Slovenske železnice in Goriška Brda vas ob zaključku 3. sezone  vabimo na prav poseben potep. Za vse, ki želite spoznati igralce in ustvarjalce serije ter začutiti opojnost Goriških Brd, ponujamo v nedeljo, 29. maja, »Eno žlahtno doživetje«.

Muzejski vlak, ki bo svojo pot začel na Jesenicah, vas bo popeljal v minule čase in odstrl vso slikovitost in enkratnost Bohinjske proge. Za posebno vzdušje na vlaku bodo poskrbeli igralci Štorije, ne bo pa manjkalo niti dobre jedače in pijače.

V  Goriških Brdih, ki so končna postaja potepa, si boste ogledali najbolj zanimive lokacije snemanja Ene žlahtne štorije – cerkev, gostilno in trgovino ter pokopališče in Tonkin grob. Glavno prizorišče druženja bo Vila Vipolže, kjer bo poleg pogostitve tudi zabavni program z igralci serije. Vsi obiskovalci se boste s svojimi priljubljenimi junaki lahko fotografirali in kupili kakšen izdelek z blagovno znamko Štorije.

Kako do vozovnic?

Povratne vozovnice za Eno žlahtno doživetje z muzejskim vlakom, na voljo jih 120, lahko kupite v predprodaji v Infocentrih Maribor, Celje, Ljubljana, Koper in na vseh večjih železniških postajah:

Bohinjska Bistrica, Borovnica, Brežice, Celje, Črnomelj, Divača, Dobova, Domžale, Grosuplje, Hrastnik, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Jarše Mengeš, Jesenice, Kamnik, Koper, Kranj, Krško, Laško, Lesce Bled, Ljubljana, Litija, Ljutomer mesto, Maribor, Most na Soči, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto Kandija, Novo mesto, Ormož, Pivka, Poljčane, Postojna, Pragersko, Ptuj, Rače, Radovljica, Rimske Toplice, Sevnica, Sežana, Šentjur, Škofja Loka, Trbovlje, Trebnje, Velenje, Vuhred, Vuzenica, Zagorje, Zidani Most.

Cene vozovnic:
za odraslo osebo nad 12 let starosti 75,00 evrov, za otroke od 6. do 12. leta starosti 39,00 evrov, otroci do 6. leta starosti potujejo brezplačno, če se zanje ne zahteva sedeža. 

Vozovnica - Eno žlahtno doživetje z muzejskim vlakom poleg druženja z igralci serije na muzejskem vlaku, omogoča tudi:
- prevoz z avtobusom po poteh snemanja »Ene žlahtne štorije«: obisk najbolj zanimivih lokacij snemanja Ene žlahtne štorije (vožnja je mogoča ob predložitvi vozovnice za vlak),
- pogostitev v Goriških Brdih (topla malica, ki se prevzame ob predložitvi vozovnice za vlak) 
- zabavni program v Goriških Brdih.

Odhod: 
- Odhod rednega vlaka iz Ljubljane ob 6.55, prihod na Jesenice ob 8.12.
- Odhod z muzejskim vlakom iz Jesenic ob 8.40, postanek na postaji Bled Jezero od 8.55 do 9.26 in prihod v Kanal ob 10.38. Ob 11.00 prestop na avtobuse in odhod v Brda. 

V Brda lahko pridete le še z muzejskim vlakom, saj je 200 mest za individualne obiske že razprodanih.

19. januar

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
decemberfebruar